Verslag van de Rabbitwedstrijd van 20 mei
donderdag, 20 mei 2021 20:58

Verslag van de Rabbitwedstrijd van 20 mei

door Mirjam de Greeve

De tweede wedstrijd in de competitie is gespeeld.

En... het terras was open tot 20.00u. Helaas werkte de temperatuur niet echt mee om lekker op het terras te zitten.

Gelukkig was het donderdag om te spelen prima weer. Een dag waarop de regen het even liet afweten. Ook de baan was behoorlijk droog gelukkig mede dankzij aardig  wat wind.

Er waren 15 deelnemers en er werd zeer goed gescoord:

Leo Aalbers en Harry Muhren (ANWB lid)  hadden beiden 20 punten ; daarna volgenden 3 mensen met 18 punten: Jos Raap, Kees van Engelen en Ria Rolvink.

We spelen voor de competitie 8 wedstrijden en hiervan tellen de  beste uitslagen van  vijf wedstrijden. De behaalde punten van de laatste keer in augustus tellen dubbel.

Dit jaar is het wel zo dat als je zakt onder de 36 deelname niet meer mogelijk is.

Ook is er een eindprijs voor het aantal  behaalde parren. Het aantal keren dat er een par gespeeld wordt valt echter toch tegen. Vooral op het korte werk laten veel spelers het liggen.

Kelly Veerman, die het helaas de tweede wedstrijd moest laten afweten i.v.m.  Corona heeft in de eerste wedstrijd 2 x een par gespeeld en staat daarmee bovenaan.

De volgende zomeravond is op 3 juni. Inschrijven kan tot zondag 30 mei.

Aanstaande zaterdag is het weer de laatste zaterdag van de maand. Ook dan spelen we een wedstrijd waarin iedereen met een handicap boven de 36 kan deelnemen.

Starttijd vanaf 13.30u.

Je kan je nog inschrijven tot dinsdag 22.00u.

Namens de rabbitcommissie

Mirjam de Greeve