Senioren wedstrijd 27 mei 2021
donderdag, 27 mei 2021 18:09

Senioren wedstrijd 27 mei 2021

Op donderdag 27 mei hebben de senioren de tweede wedstrijd van de matchplaycompetitie gespeeld en daar hebben 22 senioren aan meegedaan in flights van 2 spelers, waarvan 5 dames en 17 heren. Bij de eerste matchplaywedstrijd op 29 april regende het zo hard dat er slechts 6 van de 32 spelers de baan ingingen en ook nu regende het weer, maar minder hard dan de vorige keer en nu hebben alle deelnemers alle 9 holes uitgespeeld.

Op de eerste plaats eindigde Hans Zwart met 7 gewonnen en 1 verloren hole en op de tweede plaats eindigde Monique Ronnenbergh met 6 gewonnen en 2 verloren holes en daarna  volgden 3 spelers met 5 gewonnen en 1 verloren hole en daarvan eindigde Joop Klomp op  basis van het reglement als speler met de laagste handicap op de derde plaats en Piet Nieuwenhuizen op de vierde plaats en Jan de Boer op de vijfde plaats.

De volledige uitslag was als volgt:

1. Hans Zwart 7-1
  2. Monique Ronnenbergh 6-2
  3. Joop Klomp 5-1
  4. Piet Nieuwenhuizen 5-1
  5. Jan de Boer 5-1
  6. Marianne Vooren 5-2
  7. Cees Kruit 4-3
  8. Jan Nieuwhoff 4-3
  9. Daphne Ruhulessin 3-2
  10. Jan Koelemeijer en Ton van den Dijssel en Bob Dickhout en Ton van Essen met 3-3 all square.

Aanstaande donderdag 3 juni spelen we de zevende wedstrijd van de zomercompetitie en dan gaan de 9-holers om de week starten op hole 10 vanaf 9 uur en de 18-holers blijven steeds vanaf hole 1 starten. Voor deelnemers die vanwege hun fysieke gesteldheid problemen hebben met het beklimmen en afdalen van de dijk-afslagplaatsen is het toegestaan om af te slaan van de daarvoor bestemde zwarte afslagplaatsen onderaan de dijk die op gelijke afstand staan als hun hoger gelegen teebox. De inschrijfperiode voor de wedstrijden op 10 juni staat nog open tot zondagavond 6 juni tot 22 uur en vanaf donderdagavond 3 juni om 22 uur gaat de inschrijfperiode open voor de wedstrijden van 17 juni en dan spelen de 9-holers weer de 2e negen holes met vroege start vanaf 9 uur.

Nieuwe deelnemers (50 jaar of ouder en hcp t/m 54) zijn van harte welkom bij de senioren!