Verslag van de rabbitwedstrijden op zaterdag 29 mei en donderdag 3 juni
donderdag, 03 juni 2021 20:58

Verslag van de rabbitwedstrijden op zaterdag 29 mei en donderdag 3 juni

door Mirjam de Greeve

Vorige week zaterdag werd de tweede wedstrijd van de zaterdag competitie gespeeld.

Helaas, ondanks het mooie weer slechts met 6 deelnemers.

Als jouw handicap gestegen is, iets wat met het nieuwe systeem vaak het geval is, mag je met een handicap boven de 36 meedoen met onze gezellige wedstrijden.

Er wordt altijd vanaf de oranje tee’s gespeeld. Dit blijkt in de praktijk niet altijd even gemakkelijk te zijn.

Zaterdag 29 mei werd Frank Raa eerste met maar liefst 24 punten, tweede werd Victor Cijs met 21 punten en derde Roland Jahn met 17 punten.

Na twee zaterdagen staat Jos Raap bovenaan in de competitie, gevolgd door Roland Jahn en Frank Raa.

In de Parren competitie staat Marjan Raap bovenaan met 4 , gevolgd door Frank Raa en Jos Raap, beiden met 2.

Afgelopen donderdag speelden we de derde wedstrijd van de zomeravond competitie.

Heerlijk weer om te spelen en daarna op het prachtige terras te zitten.

Er deden 13 spelers mee. We speelden deze keer de tweede negen. Het is leuk om dit bij de rabbitwedstrijden af en toe te doen, omdat de meesten toch alleen de eerste negen blijken te spelen. Het was af en toe spoorzoeken naar de oranje afslagen, maar Jack heeft beterschap beloofd.

De baan lag er trouwens prachtig bij zonder het wit van de madeliefjes.

Ruben Raider werd eerste met 19 punten en daarna volgden Jeroen de Pau en Erwin Helsdingen, beiden ANWB lid, met 18 en 17 punten.

Tom Dado maakte twee x een birdie!!

In het klassement staan na drie keer Ruben Raijer, Jos Raap en Leo Aalbers bovenaan.

In het parren klassement nog steeds bovenaan Kelly Veerman met 4, gevolgd door Ruben Rayer met 3, daarna Roland Jahn, Jochem Raa, Gert Visser met elk 2.

Op 17 juni spelen we de vierde donderdagavond wedstrijd. Inschrijven kan t/m maandag 22.00u.

Voor de wedstrijd op zaterdag 26 juni kan je je twee weken tevoren inschrijven. De inschrijving sluit op dinsdag 22 om  22.00u.

Deze zaterdag spelen we ook vanaf hole 10.

Namens de rabbitcommissie

Mirjam de Greeve