Senioren wedstrijd 21 juli 2022
donderdag, 21 juli 2022 23:50

Senioren wedstrijd 21 juli 2022

Op donderdag 21 juli konden de senioren de elfde wedstrijd van de zomercompetitie spelen en op de verzonden startlijsten stonden in totaal 32 senioren waarvan 2 dames en 9 heren bij de 18-holers en 9 dames en 12 heren bij de 9-holers die op de eerste negen zouden spelen. Na de tropisch warme dagen eerder in de week en onweersdreiging op woensdag  kwam er op donderdag een regenfront passeren met milde gestage regen waar maar geen eind aankwam. Bij de 18-holers gingen slechts 6 spelers de baan in en daarvan stopten er 2 halverwege en bij de 9-holers ging niemand de baan in en werd de wedstrijd geannuleerd.

Bij de 18-holers werd de neary op hole 2 en hole 8 en hole 11 niet geslagen en op hole 17 werd de neary eerst door Christa Wijga geslagen en daarna door Kees Raa verbeterd. Chris Steffens maakte op hole 5 een birdie vanaf zo’n 80 meter afstand, waarbij het eerst leek dat de bal voorbij de green zou liggen maar tot zijn verbazing toch in de hole lag. Op de eerste plaats eindigde Chris Steffens met score 37 (25+12) en op de tweede plaats Christa Wijga met score 31 (18+13) en op de derde plaats Kees Raa met score 23 (12+11).

Aanstaande donderdag 28 juli wordt de vierde wedstrijd van de matchplaycompetitie op de tweede negen gespeeld en er kan nog tot zaterdagavond 30 juli tot 22 uur worden ingeschreven voor de wedstrijden van de zomercompetitie op 4 augustus en dan wordt er door de 9-holers op de eerste negen holes gespeeld.