Senioren wedstrijd 11 augustus 2022
donderdag, 11 augustus 2022 22:28

Senioren wedstrijd 11 augustus 2022

Op donderdag 11 augustus hebben de senioren de dertiende wedstrijd van de zomercompetitie gespeeld en daar hebben in totaal 28 senioren aan meegedaan waarvan 1 dame en 9 heren bij de 18-holers en 8 dames en 10 heren bij de 9-holers die op de tweede negen hebben gespeeld.

Bij de 18-holers werd de neary op hole 2 eerst door Paul van den Broek geslagen en daana verbeterd door Jan Stroobach en de neary op hole 8 werd door Monique Ronnenbergh geslagen en op hole 11 werd de neary eerst door Paul van den Broek geslagen en daana verbeterd door Kees Raa en op hole 17 werd de neary door Kees Raa geslagen en er werden 3 birdies gemaakt allemaal op hole 3 vanaf de rode tees door Chris Steffens, Monique Ronnenbergh en Kees Raa. Op de eerste plaats eindigde Piet Nieuwenhuizen met score 38 (18+20) en op de tweede plaats Gerrit Griffioen ook met score 38 (19+19) en op de derde plaats Chris Steffens met score 36 (17+19) en Cees Schermer werd vierde met score 34 (16+18) en Cees Kruit werd vijfde met score 33 (15+18).

Bij de 9-holers werd de neary op hole 11 eerst door Ron Zwart geslagen en daarna verbeterd door Daphne Ruhulessin en de neary op hole 17 werd door Jan de Boer geslagen en bovendien maakte Jan de Boer als enige een birdie op hole 17. Op de eerste plaats eindigde Jan de Boer met score 23 en Daphne Ruhulessin werd tweede met score 20 en Remmert Koeman werd derde met score 19 en daarna volgden Ton van Essen en Jack Groesbeek met score 18.

Aanstaande donderdag 18 augustus wordt de veertiende wedstrijd van de zomercompetitie gespeeld en dan wordt er door de 9-holers op de eerste negen holes gespeeld.

Op donderdag 25 augustus wordt door een aantal senioren de thuiswedstrijd van de uitwisseling met Heiloo op de eerste negen holes gespeeld en voor de overige senioren staat de inschrijfperiode voor de wedstrijden van de zomercompetitie op 25 augustus nog open tot zaterdagavond 20 augustus tot 22.00 uur en dan wordt door de 9-holers op de tweede negen gespeeld en er kan vanaf donderdagavond 18 augustus worden ingeschreven voor de vijfde wedstrijd van de matchplay-competitie op 1 september en dan wordt er matchplay op de eerste negen holes gespeeld.

Kees R