Senioren wedstrijd 8 september 2022
donderdag, 08 september 2022 23:32

Senioren wedstrijd 8 september 2022

Op donderdag 8 september hebben de senioren de zestiende wedstrijd van de zomercompetitie gespeeld en uiteindelijk hebben er in totaal 26 senioren wel meegedaan waarvan 1 dame en 7 heren bij de 18-holers en 4 dames en 13 heren bij de 9-holers die op de tweede negen hebben gespeeld. Vlak voor de start regende het dermate hard dat 6 van de 32 ingedeelde spelers besloten om niet te starten, maar al snel kwamen er opklaringen en overheersten de droge periodes en kwam er pas na het middaguur nog één korte maar hevige regenbui over drijven.

Bij de 18-holers werd de neary op hole 2 eerst door Kees Boon geslagen en daarna verbeterd door Kees Raa en de neary op hole 8 en op hole 11 werd niet geslagen en op hole 17 werd de neary door Kees Boon geslagen en er werden geen birdies gemaakt. Op de eerste plaats eindigde Chris Steffens met score 38 (19+19) en op de tweede plaats Christa Wijga met score 35 (16+19) en op de derde plaats Evert van Roekel met score 34 (15+19) en Kees Raa werd vierde ook met score 34 (20+14) en Cees Kruit werd vijfde met score 33 (15+18).

Bij de 9-holers werd de neary op hole 11 door Hans Zwart geslagen en de neary op hole 17 werd door Paul Gill geslagen en er werden geen birdies gemaakt. Op de eerste plaats eindigde Hans Zwart met score 20 en Robert Prinsze werd tweede met score 19 (laatste 6 = 15) en Remmert Koeman werd derde ook met score 19 (laatste 6 = 12) en Will Cox werd vierde met score 17 en daarna volgden op de 5e t/m de 7e plaats Lex IJssennagger, Eveline Rose en Ton van Essen allen met score 15.

Op donderdag 15 september worden de wedstrijden voor de zomercompetitie gespeeld waarbij de 9-holers vanaf half tien op hole 1 beginnen op de eerste negen.

De inschrijfperiode voor de hierop volgende wedstrijden van de zomercompetitie op 22 september staat nog open tot zaterdagavond 17 september tot 22.00 uur.

Vanaf donderdagavond 15 september om 22 uur kan er worden ingeschreven voor de zesde wedstrijd van de matchplay-competitie op 29 september en dan wordt er matchplay op de eerste negen holes gespeeld.