Senioren wedstrijd 15 september 2022
donderdag, 15 september 2022 23:32

Senioren wedstrijd 15 september 2022

Op donderdag 15 september hebben de senioren de zeventiende wedstrijd van de zomercompetitie gespeeld en daar hebben in totaal 31 senioren aan meegedaan waarvan 1 dame en 9 heren bij de 18-holers en 10 dames en 11 heren bij de 9-holers die op de eerste negen hebben gespeeld.

Bij de 18-holers werd de neary op hole 2 en de neary op hole 8 niet geslagen en de neary op hole 11 werd eerst door Piet Nieuwenhuizen geslagen en daarna verbeterd door Kees Raa en de neary op hole 17 werd door Chris Steffens geslagen en er werden geen birdies gemaakt. Op de eerste plaats eindigde Chris Steffens met score 39 (18+21) en Ton van den Dijssel eindigde op de tweede plaats met score 35 (13+22) en op de derde plaats Piet Nieuwenhuizen met score 34 (18+16) en daarna volgden Jan Stroobach, Kees Raa en Christa Wijga allen met score 30 op plaats vier tot en met 6.

Bij de 9-holers werd de neary op hole 2 en de neary op hole 8 door Paul Gill geslagen en er werden geen birdies gemaakt. Op de eerste plaats eindigde Celina Middelhoff met score 24 en op de tweede plaats eindigde Reinalde de Haan met score 21 (laatste 6 = 15) en Hans Zwart werd derde ook met score 21 (laatste 6 = 12) en Jicky Engel werd vierde met score 19 en Will Cox werd vijfde met score 19.

Op donderdag 22 september worden de wedstrijden weer voor de zomercompetitie gespeeld en de 9-holers spelen dan vanaf half tien op de tweede negen.

De inschrijfperiode voor de voor de zesde wedstrijd van de matchplay-competitie op 29 september staat nog open tot zaterdagavond 24 september tot 22.00 uur en dan wordt er matchplay op de eerste negen holes gespeeld.

Vanaf donderdagavond 22 september om 22 uur kan er worden ingeschreven voor de wedstrijden voor de zomercompetitie die op 6 oktober worden gespeeld.