Verslag Rabbitwedstrijd 24 september
zaterdag, 24 september 2022 22:01

Verslag Rabbitwedstrijd 24 september

door Mirjam de Greeve

De laatste zaterdag van september viel deze keer vroeg. Volgende week is het alweer 1 oktober.

Wat hebben we geboft met het weer. Op een paar druppels na hielden we het droog en ook was er weinig wind.

Door toedoen van Corona waren er enige afzeggingen, maar toch konden we spelen met 4 flights. Dit was ook weer te danken aan het meedoen van ANWB leden. Elke keer hopen we als commissie toch meer leden van de Zaanse enthousiast te maken voor deze gezellige wedstrijden. Iedereen met een handicap boven de 36 kan uiteindelijk meedoen.

De eerste prijs werd behaald door Jacqueline Reijn met 20 punten en de tweede door Nieko Woets met 18 punten, beiden gastspeler. Derde werd Petra Moraal met 17 punten.

De volgende wedstrijden in 2022 zijn:

De starttijden steeds vanaf 09.30

Mirjam de Greeve