Senioren wedstrijd 22 september 2022
donderdag, 22 september 2022 23:32

Senioren wedstrijd 22 september 2022

Op donderdag 22 september hebben de senioren de achttiende wedstrijd van de zomercompetitie gespeeld en daar hebben in totaal 27 senioren aan meegedaan waarvan 2 dames en 9 heren bij de 18-holers en 6 dames en 10 heren bij de 9-holers die op de tweede negen hebben gespeeld.

Bij de 18-holers werd de neary op hole 2 door Chris Steffens geslagen en de neary op hole 8 door Jaap Heijblom en de neary op hole 11 door Cees Kruit en de neary op hole 17 werd eerst door Ton van den Dijssel geslagen en daarna verbeterd door Jan Koelemeijer en er werden geen birdies gemaakt. Op de eerste plaats eindigde Ton van den Dijssel met score 43 (22+21) en op de tweede plaats eindigde Kees Boon met score 35 (20+15) en op de derde plaats Jan Stroobach met score 34 (17+17) en daarna volgde Jan Koelemeijer met score 33 op plaats vier en Cees Kruit met score 31 op plaats vijf en Jaap Heijblom met score 30 op plaats zes.

Bij de 9-holers werd de neary op hole 11 niet gemaakt en de neary op hole 17 werd door Robert Prinsze geslagen en er werden geen birdies gemaakt. Op de eerste plaats eindigde Ron Zwart met score 21 en op de tweede plaats eindigde Robert Prinsze met score 17 en Daphne Ruhulessin werd derde met score 14 en Leo Aalbers werd vierde met score 13 en Reinalde de Haan werd vijfde met score 13.

Op donderdag 29 september wordt de zesde wedstrijd van de matchplay-competitie gespeeld op de eerste negen holes.

De inschrijfperiode voor de wedstrijden voor de zomercompetitie die op 6 oktober worden gespeeld staat nog open tot zaterdagavond 1 oktober tot 22.00 uur en dan wordt er door de 9-holers op de tweede negen holes gespeeld.

Vanaf donderdagavond 29 september om 22 uur kan er worden ingeschreven voor de wedstrijden voor de zomercompetitie die op 13 oktober worden gespeeld.

In oktober worden de laatste 3 van totaal 21 wedstrijden van de zomercompetitie gespeeld op 6, 13 en 20 oktober en daarvan tellen de beste 15 resultaten. Bij de 18-holers wordt het klassement aangevoerd door Chris Steffens met 112 punten gevolgd door Kees Raa met 102 punten en Jan Stroobach met 96 punten.

Bij de 9-holers wordt het klassement voor de heren aangevoerd door Robert Prinsze met 99 punten gevolgd door Ton van Essen met 65 punten en Hans Zwart met 59 punten en in het klassement voor de dames bij de 9-holers gaat Daphne Ruhulessin aan de leiding met 68 punten gevolgd door Marianne Vooren met 48 punten en Reinalde de Haan met 41 punten.