MMC wedstrijdverslag 26 september 2022

Datum                    :       26-09-2022

Wedstrijdserie       :      18 holes 5e stablefordserie  2022

Wedstrijdnummer :       4 van 7

Aantal spelers 18 hls :      Wedstrijd afgelast door de vele afzeggingen ivm het slechte weer.

Uitslag 18 holes      :       geen uitslag

Wedstrijdserie       :       9 holes 3e stablefordserie  2022

Wedstrijdnummer :       5 van 8

Aantal spelers 9 hls :         Wedstrijd afgelast door de vele afzeggingen ivm het slechte weer.

Uitslag 9 holes        :       geen uitslag

Verslag:

Maandag 26 september zouden de 18 holers de vierde wedstrijd van de vijfde stablefordserie spelen en de 9-holers de vijfde wedstrijd van de derde stablefordserie.

Vanwege het slechte weer waren er zoveel afzeggingen dat de commissie besloten heeft om de wedstrijden af te gelasten. Ter compensatie konden de aanwezige MMC-ers op kosten van de commissie een kop koffie bestellen. Jan Koelemeijer en Kees Raa gingen daarna toch nog even de baan in en hebben uiteindelijk nog elf holes gespeeld en besloten toen het zoals voorspeld steeds harder ging regenen om te stoppen. Beiden hadden na 11 holes 19 stablefordpunten behaald en Jan Koelemeijer had op hole 5 een birdie geslagen nadat zijn bal met 2 mooie lange slagen vanaf de rode tees op circa 3 meter voor de vlag op de green lag.

Maandag 3 oktober wordt door de 18-holers de vierde wedstrijd van de vijfde stablefordserie gespeeld en door de 9-holers de vijfde wedstrijd van de derde stablefordserie en er kan nog tot woensdagavond 5 oktober tot 22 uur worden ingeschreven voor de 18 holes en de 9 holes wedstrijden die op maandag 10 oktober worden gespeeld.