Wintersweer en meer…
zondag, 15 januari 2023 22:31

Wintersweer en meer…

 

Regen, regen en nog meer regen was de voorspelling voor deze wintercompetitiezondag. Toch hadden 23 spelers zich ingeschreven. Op zaterdagavond nog maar een keer Buienradar checken en… daar stond ineens droog weer voorspeld! Althans pas vanaf 5 uur een bui.

 

En wat denk je, het regende toch. En hagelde zelfs. De afberichten stroomden binnen. Om 11.00 uur stonden desondanks 18 spelers klaar om de clubs te kruisen.

 

Bij de loting ook nu weer veel oehh en ahhhs maar deze keer omdat het verkeerd ging (tweebal vergeten). In de tweede poging was het wel goed. O nee, achteraf bleek de tweebal opnieuw fout (sorry Carmen, deze strijd met Bennie had je zo nooit, maar zeg nooit nooit, kunnen winnen, dat besef daalde pas te laat in bij de organisatie). Kortom een heerlijke chaotische bende. Als organisatie doen we echt ons best…

 

Na alle commotie de baan in om lekker uit te waaien. En waaien deden we in windkracht 6 à 7. De bal recht laten vliegen bleek wel een probleempje!

 

De neary op hole 2 was voor eenieder onhaalbaar. De grootste tegenstander was het weer. Afzien. Ook deze week weer blessureleed. Ruben last van de knie en Carmen last van de rug. Beterschap!

 

Voor komende zondag zijn de vooruitzichten een stuk beter. Volop zon met temperaturen in het dal -6 en op de top -15 en een vers pak sneeuw. Maar dat is op mijn wintersportvakantielocatie. Veel plezier volgende week en ik duim voor beter weer!

 

Kelly

 

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten


Golfbaanstatus