Rob Bakker revancheert zich met fraaie triomf, oude bekenden op HEERENDAG en veel goede scores !
%PM, %22 %909 %2024 %22:%mei

uitslag + stand

Drie keer achter elkaar (jawel !) "won" hij de aanmoedigingsprijs met respectievelijk 13, 13 en 22 punten...

Maar afgelopen woensdag op de HEERENDAG was het dan toch raak en nam Rob Bakker revanche op zichzelf door met 37 stableford-punten de wedstrijd te winnen.

En dat was een knappe prestatie !

Tweede werd Wim de Graaf (met handicap 8 de beste speler op papier) met 36 punten en Ron van Toledo pakte de derde prijs met 35 punten.

De neary op hole 2 ging aan zijn neus voorbij omdat Patrick Willems hem verbeterde.

Ofschoon de prijsuitreiking door het mindere weer niet op het terras kon plaats vinden was het toch een bijzondere HEERENDAG.

Want er werd dit keer uitzonderlijk goed gespeeld met twaalf van de 19 spelers in de dertig punten.

En dat de aanmoedigingsprijs ging naar een deelnemer (Wim Alblas, die zich uitstekend weerde als interim-penningmeester) met 26 punten zegt ook al genoeg.

Het was na afloop weer een gezellige boel in het clubhuis, waar ook Piet en Gera Zwart, Jan Bosse en Gerard de Goede na afloop deel uitmaakten van de sfeer, die zo kenmerkend is voor de HEERENDAG.

Theo Wilems ontbrak daar overigens omdat hij een No Return had ingeleverd.

De voorzitter bedankte de trouwe sponsor Ton van der Laan en zag, dat Wim de Graaf, Rob Bakker, Ron van Toledo en Rob Aitken allen een birdie hadden gemaakt.

MIJNE HEEREN, wij hopen weer, dat het komende woensdag meevalt met de regen !

TOT DAN !!