Nieuwe haring op HEERENDAG en Patrick Willemse zingt hoogste lied en wint !
%PM, %19 %490 %2024 %12:%juni

Nieuwe haring op HEERENDAG en Patrick Willemse zingt hoogste lied en wint !

uitslag + stand

De entree van onze nieuwe horeca-manager Wendy mocht er zijn, want de nieuwe haring op de HEERENDAG streelde de tongen van de deelnemers.

Het was een prima golfdagje op onze Zaanse, waar ook het weer volop meewerkte.

Komende woensdag wordt er zelfs een temperatuur van dertig graden verwacht, is het dus zomer en kunnen de HEEREN de korte broeken uit de kast halen.

De voorzitter werd nog gebeld door Annette van Wees aan wiens verzoek om melding te maken van de wedsrijd op 30 juni graag werd voldaan.

Ja, en dan de wedstrijd...

De helft van de deelnemers scoorde dertig punten of meer en uitschieter was onze zanger Patrick Willemse, die met 39 punten won.

Knap hoor !

Frans van Wijk werd met 36 punten tweede en Rob Aitken met eveneens 36 derde.

De eervolle vermelding was met 34 punten voor Hans Larooi.

Voor de tweede achtereenvolgende keer ging de aanmoedigingsprijs met 16 punten naar wedstrijdleider Kees Raa, wiens zoon Frank Raa met 33 punten een stuk beter uit de voeten kwam.

Er was een speciale prijs voor de winnaar van de gastenflight en dat werd Dolf Swart met 20 punten.

De mannen hadden mooie flessen meegenomen en dat werd door de commissie bijzonder op prijs gesteld.

Dank Dolf Swart, Wim van Gelderen, Willem van der Woude, George de Jong en Hajo Glandorff !

Theo Hoffman pakte nog de neary op 2 en Patrick Willemse en Johan Karregat lieten ieder een birdie noteren.

MIJNE HEEREN, het KLM Open is in volle gang.

Geniet van golf en tot woensdag op een warme zomerse HEERENDAG !!