Jack en Guido spelen voor Sinterklaas
%AM, %28 %250 %2024 %07:%juni

Jack en Guido spelen voor Sinterklaas

Op vrijdag 28 juni was het hoog tijd voor de tweede Pro Captainwedstrijd van dit seizoen. Het spel waarbij de teams beter moeten zien te scoren dan Jack de Goede en Guido vd Sluijs. Dat valt meestal niet mee want Captain Jack en Captain Guido weten doorgaans ver én goed te slaan.

Maar deze keer niet. Ze kwamen van de baan met een teleurstellende 37 punten (na handicapverrekening). En werden links en rechts gepasseerd door 16 van de 19 deelnemende teams. Met een berg ballendoosjes onder de arm presenteerden ze de vrolijke uitslag. Elke winnaar kreeg een doosje van drie. En een joviale felicitatie van de goedlachse organisators.

Speciale hulde voor de teams Peter de Wolf + Anita de Wolf en Nico-Jan vd Koot + Frank Raa die beide de fantastische score van 28 noteerden.

De feestvreugde was groot. En de stemming kon niet meer kapot. De maandelijkse Pro Captain is een gezellige, populaire wedstrijd. Deze hilarische uitslag maakte hem nóg gezelliger en populairder. Op naar de volgende, op laatste vrijdag van juli. Doe je dan ook mee?

Peter de Wolf + Anita de Wolf 28
Nico-Jan vd Koot + Frank Raa 28