Senioren wedstrijd 27 juni 2024
%PM, %27 %916 %2024 %22:%juni

Senioren wedstrijd 27 juni 2024

Op donderdag 27 juni hebben 16 senioren de derde wedstrijd van de matchplaycompetitie gespeeld op de tweede negen holes met 6 dames en 10 heren die verdeeld over 5 flights van 2, 3 en 4 spelers vanaf 9.30  uur op hole 10 van start gingen. De neary op hole 11 werd door Jan Steenstra geslagen en de neary op hole 17 werd door Christa Wijga geslagen en er werden geen birdies gemaakt.

Op de eerste plaats eindigde Piet Nieuwenhuizen met 8 gewonnen holes en 1 verloren hole en op de tweede plaats eindigde Paul Gill met 6 gewonnen holes en 1 verloren hole en op de derde plaats Ronald Huffener met 5 gewonnen holes en 2 verloren holes en Robert Prinsze werd vierde met 5 gewonnen holes en 3 verloren holes.

De complete uitslag was als volgt:

1) Piet Nieuwenhuizen 8-1

2) Paul Gill 6-1

3) Ronald Huffener 5-2

4) Robert Prinsze 5-3

5) Marianne Vooren 3-2

6) Jan Stroobach 2-1

7) en 8) Ineke Klomp en Ton van Essen 4-4 allsquare

De commissie trakteerde na afloop alle deelnemers op bitterballen.

Op donderdag 4 juli wordt er voor de zomercompetitie gespeeld.

Op donderdag 11 juli spelen 18 senioren de eerste wedstrijd van de uitwisseling met Heiloo over 9 holes thuis op de eerste negen holes vanaf 9.30 uur. Er zijn nog plaatsen vrij voor deelname thuis op donderdag 11 mei en voor deelname uit op maandag 29 juli in Heiloo. Christa Wijga heeft hierover op dinsdag 28 mei een email-bericht naar senioren verstuurd met de details. Neem gerust contact op met Christa als je belangstelling hebt voor deze uitwisselingswedstrijden.

Voor de  senioren die niet meedoen met de uitwisseling wordt er op donderdag 11 mei een 9-holes wedstrijd gespeeld op de tweede negen holes met start vanaf 9.30 uur; de inschrijving staat nog open tot zaterdagavond 6 juli tot 22 uur.