Wat was de Winksys Van Wees-trofee weer wervelend
%AM, %30 %250 %2024 %07:%juni

Wat was de Winksys Van Wees-trofee weer wervelend

Op zondag 30 juni vond de traditionele Winksys van Wees-sponsorwedstrijd plaats. Met een veld van 66 deelnemers wederom een goed bezette dag. Annette en Rob van Wees organiseren het nu al meer dan 25 jaar. Deze keer onder leiding van Annette omdat zij het bedrijf van Rob overgenomen heeft.

Er was een prachtige prijzentafel met Rituals-pakketten voor zowel de dames als de heren winnaars en dat ook nog in twee handicap categorieën.

Wat een zonnige dag. Heerlijk golfweer, niet te heet. De baan lag er fantastisch bij en dat was aan de scores te merken. Er werd heel goed gespeeld. Onderstaand de uitslag. Daarna op het terras een gezellig samenzijn met dezelfde muzikant die ook al jaren van de partij is.

Annette hield een emotionele toespraak waarin zij ook meedeelde dat zij de Zaanse gaan verlaten (Rob en Annette blijven nog wel lid zonder speelrecht) en dat daarmee ook een einde komt aan deze Winksys van Wees-sponsorwedstrijd. Natuurlijk erg jammer. Maar we zijn hen ook dankbaar voor de vele jaren van sponsoring.

Welke andere sponsor staat op voor het ondersteunen van een NIEUWE wedstrijd? De wedstrijdcommissie is er altijd om te helpen. Neem even contact op met de wedstrijdcommissie hoe dat in zijn werk gaat.

De uitslag:

Heren -9 t/m 20.0

1e prijs – Jeroen Post met 39 sf (hcp. 8.9)
2e prijs – Willem van der Woude 38 sf. (hcp. 10.4)
3e prijs – Dolf Kat 35 sf (hcp. 17.6)

Heren van 20.1 t/m 45.0

1e prijs – Patrick Koopman 43 sf. (hcp. 22.6)
2e prijs – Ed de Haan 42 sf. (hcp. 30)
3e prijs – Hans Larooi 37 sf (hcp. 22.9)

Dames van -9 t/m 20

1e prijs – Cora Kuijper 41 sf (hcp. 16.1)
2e prijs – Agathe Sierhuis 40 sf (hcp 16.1)
3e prijs – Margot Nijhoff 34 sf (hcp. 19.3)

Dames van 20.1 t/m 45

1e prijs – Kelly Veerman 45 sf (hcp 24.3)
2e prijs – Betty de Haan 42 sf (hcp 36.2)
3e prijs – Elly Lapaix 40 sf (hcp. 34.6)

Onder de niet-prijswinnaars werden bovendien een aantal leuke prijzen verdeeld die Rob en Annette in California bij golfbaan Pebble Beach hadden gescoord. Uit de kaarten trokken zij vijf winnaars. De Pebble Beach-cap werd gewonnen door Scott Ronnenbergh en dat is helemaal op zijn plek. Drie anderen kregen Pebble Beach-gofballen. Wat een leuk aandenken.