HEERENDAG totaal verregent, Loek van Horn wint en best wel goede scores op drijfnatte baan !
%PM, %03 %909 %2024 %22:%juli

uitslag + stand

Ze kwamen uit Purmerend en Volendam.

Dronken een kopje koffie, keken naar buiten en vertrokken weer naar huis...

Op een totaal verregende HEERENDAG (het is geen moment droog geweest) stonden zeventien HEEREN ingeschreven, maar trotseerden er uiteindelijk slechts tien de gestaag neervallende regen.

En dat deden ze overigens helemaal zo slecht nog niet !

Loek van Horn won de wedstrijd met 36 punten, Jan Steenstra werd met hetzelfde aantal op handicap tweede en de derde prijs was voor Cor Korver met 33 punten. George de Jong kreeg met 32 punten de eervolle vermelding.

Het slechte weer had overigens weinig invloed op de staat van de baan.

Want die lag er goed bij en bleef er goed bij liggen.

Na afloop was er respect voor de deelnemers, want niemand was uitgestapt.

Wel kwamen er drijfnatte scorekaarten binnen, maar wedstrijdleider Kees Raa, die zijn computer kwijt was (!) komt overal uit !

Rene de Vries was overigens zijn meegebrachte boterhammen kwijt (ekster ???) en zag marshall Ab Pos met een nieuw lunchpakket komen opdraven.

Jan Steenstra sloeg de neary op hole 2, maar was vergeten zijn naam op de marker te schrijven.

Hij kreeg desondanks zijn prijs, want de commissie is zo moeilijk nog niet... Rob Bakker (18) moest het met de aanmoedigingsprijs doen en de voorzitter bedankte de sponsors Ton van der Laan en penningmeester Han Vermeij.

Alleen Theo Hoffman maakte nog een birdie.

MIJNE HEEREN, het wil met de zomer nog niet echt vlotten, maar woensdag zijn we er weer !

Toch....?!