Senioren wedstrijd 28 juli 2022
donderdag, 28 juli 2022 23:50

Senioren wedstrijd 28 juli 2022

Op donderdag 28 juli hebben de senioren de vierde wedstrijd van de matchplaycompetitie gespeeld op de tweede negen holes met start  vanaf half tien en daar hebben 25 senioren aan meegedaan verdeeld over 5 flights van 4 spelers en 1 flight van 2 spelers en 1 flight van 3 spelers met een “vos” en er deden 9 dames en 16 heren mee. De neary op hole 11 werd door Kees Raa geslagen en de neary op hole 17 werd door Ron Zwart geslagen en er werden 2 birdies gemaakt die met een handgeblazen glazen vogeltje werden beloond: Christa Wijga maakte een birdie op hole 12 en Robert Prinsze maakte op hole 13 een birdie. Alle deelnemers kregen na binnenkomst per flight een schaaltje met bitterballen en de prijsuitreiking kon op het terras worden gedaan.

Op de eerste plaats eindigde Ton van den Dijssel met 8 gewonnen en 0 verloren holes en op de tweede plaats eindigde Kees Raa met 7 gewonnen en 1 verloren hole en op de derde plaats eindigde Kees Boon met 6 gewonnen en 0 verloren holes.

De volledige uitslag was als volgt:

1) Ton van den Dijssel 8 - 0
2) Kees Raa 7 - 1
3) Kees Boon 6 - 0
4) Ron Zwart 6 - 1
5) Ria van Laar 6 - 2
6) Daphne Ruhulessin 6 - 2
7) Cees Schermer 6 - 3
8) Will Cox 5 - 2
9) Piet Nieuwenhuizen 5 - 4
10) Jaap Heijblom 4 - 3
11) Eveline Rose 3 - 2
12) Marianne Vooren + Robert Prinsze + Reinalde de Haan + Remmert Koeman 4 - 4 all square.

Aanstaande donderdag 4 augustus spelen we de twaalfde wedstrijd van de zomercompetitie en dan spelen de 9-holers op de eerste negen. De inschrijfperiode voor de wedstrijden op 11 augustus staat nog open tot zaterdagavond 6 augustus tot 22 uur en vanaf donderdagavond 4 augustus om 22 uur gaat de inschrijfperiode open voor de wedstrijden van 18 augustus.

Voor de uitwisseling met Heiloo wordt op maandag 8 augustus eerst de “uitwedstrijd” in Heiloo gespeeld en de “thuiswedstrijd” wordt op donderdag 25 augustus op de Zaanse gespeeld.

Nieuwe deelnemers van 50 jaar of ouder en hcp t/m 54 zijn van harte welkom bij de senioren!