%PM, %11 %461 %2023 %12:%sept

Rabbit zomeravond competitie 2023

Afgelopen maandag hebben wij de laatste rabbitronde van de zomeravonden gespeeld.

 

Twee weken geleden speelden we de laatste ronde voor het bepalen van de einduitslag.

Wie eerste werd stond al vast: niet meer in te halen was Petra Moraal; Jos Raap stond op de tweede plaats, maar werd in de laatste ronde werd hij verslagen door zijn echtgenote Marjan. Alle drie kregen ze een bon voor lessen bij een van onze pro’s.

 

Het aantal deelnemers in deze competitie was niet heel groot, maar wel stabiel. Steeds deden rond de twaalf personen mee. De sfeer was zo leuk en gezellig dat er ook twee ANWB leden elke avond kwamen.

 

Op 11 september konden we de ronde met een All Tee start afsluiten. We begonnen om 17.00u; met de normale speeltijd vanaf 17.30u. zouden we het niet halen voor het donker. Wat een  All Tee start inhoudt was niet helemaal was  goed doorgekomen bij het inplannen van de starttijden, maar dat leverde gelukkig niet al te veel problemen op.

Ook de commissieleden speelden deze slotavond mee.

Na de warmte van de vorige dagen was het een zeer aangename temperatuur om te spelen. Wel was de - oude negen - voorzien van erg veel los gras. Het was de laatste keer op de oude negen voor het groot onderhoud aan deze kant.

 

Deze laatste avond konden we, evenals de twee voorgaande avonden genieten van de gerechten, gemaakt door onze nieuwe kok. Dit ondanks het feit dat de maandag eigenlijk zijn vrije avond was. Om 19.30u stond er een prachtig Italiaans buffet klaar.

Een mooie afsluiting van de rabbit zomeravonden.

 

De eerstvolgende rabbitronde is op zaterdag 30 september, starttijd vanaf 09.30u.

 

Mirjam de Greeve